Napoli lægger pres på de øvrige tophold efter målfest

Napoli lægger pres på Roma og Lazio efter en 3-2-sejr over Cesena.

Napoli lå tidligere på sæsonen rigtig lunt i forhold til andenpladsen, men efter en del svingende præstationer er holdet dumpet helt ned på fjerdepladsen. Her til aften tog holdet i mod Cesena, som er rykket ned fra Serie A. Det var alligevel gæsterne, som bragte sig i front, inden Dries Mertens og Manolo Gabbiadini sendte Napolitanerne i spidsen. Inden pausen nåede Cesena dog at udligne, så den målrige første halvleg sluttede 2-2.

Belgieren Dries Mertens scorede i anden halvleg sit andet mål i kampen, hvilket sikrede de lyseblå en vigtig 3-2-sejr, som sender dem tre point efter Lazio og fire point efter Roma i den italienske topstrid.

Mest læste på Footy.dk

1. Oversigt: Disse klubber rykker ned fra de største ligaer
2. Billede: Ronaldo dræber Bale med øjnene
3. Top 10: Højeste tilskuergennemsnit denne sæson
4. Sergio Ramos svinede Ronaldo efter Juve-nederlag: Du går kun op i dit lille mål
5. Rygte: Pogba-transfer til Barca får KÆMPE boost – afslørende billeder