Top 6: Spillere der kan erstatte Bale i Real Madrid

The perfect guide to the casino

Top 6: Spillere der kan erstatte Bale i Real Madrid

Gareth Bale ligner efterhånden en færdig mand i Madrid. Purelyfootball har kigget på seks potentielle afløsere for waliseren.
6. Paul Pogba
Alle topklubber vil have franskmanden, og det vil Real i følge rygterne også. Hvis han skal erstatte Bale, skal James rykke ud på højreflanken, hvilket selvfølgelig også er en mulighed.

5. Ángel Di Mariá
Den tidligere Real-spiller har slet ikke fået det til at køre i United, men sidst han var i Madrid, var han fremragende.

4. Sergio Agüero
En fantastisk fodboldspiller, som Real flere gange har været sat i forbindelse med. Agüero er dog angriber, hvorfor Real nok skal ændre i formationen, hvis han skal erstatte Bale.

3. Marco Reus
Dortmund-stjernen har for nyligt underskrevet en ny kontrakt, men hvis Real står klar med en god pose penge og en fast plads på holdet, bør de fleste spillere i verden overveje muligheden.

2. Alexis Sanchez
Arsenal-stjernen vil passe fremragende til Real Madrids spillestil, men chileneren har altså for nyligt repræsenteret rivalerne fra FC Barcelona, hvilket kan blive en hindring.

1. Eden Hazard
Den lille Chelsea-troldmand ligner den oplagte afløser for Bale. Eneste problem er, at Hazard i Chelsea spiller i venstresiden, mens Bale som bekendt opererer i modsatte side af banen.

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Tidligere FCK-spillers drønlækre kendis-WAG
2. Billeder: Ronaldo fremviser ny lyn-frisure
3. Billede: Fræk colombiansk journalist smider tøjet efter oprykning
4. Galleri: Stjernerne før og nu
5. Rygte: Sterling afviser Liverpool og 185.000 om ugen – rival står klar i kulissen

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top