Top 10: Managere der kan være fortid til sommer

The perfect guide to the casino

Top 10: Managere der kan være fortid til sommer

Caughtoffside har samlet en liste med ti managere, der kan være fortid i deres respektive klubber til sommer. Se listen herunder.

10. Michael Laudrup
Den tidligere Swansea-manager er i øjeblikket i Qatar-klubben Lekhwiya, men han skulle være i spil i flere klubber til sommer.

9. Nuno Santo
Det var en overraskelse for de fleste da den spanske storklub Valencia ansatte Rio Ave-træneren i sommer, men det har været en stor succes, hvorfor Santo måske er i spil i større klubber.

8. Slaven Bilic
Den tidligere kroatiske landstræner kan være fortid i den tyrkiske klub Besiktas til sommer, da større klubber er interesserede i at tilknytte succestræneren.

7. David Moyes
Moyes er i Real Sociedad for at genopbygge karrieren efter den miserable sæson i Manchester United, og skotten kan muligvis fristes væk fra Sociedad allerede til sommer, hvis en større klub står på spring.

6. Jürgen Klopp
Den succesfulde Dortmund-træner har virkelig haft problemer i denne sæson, men skulle det blive til et farvel til sommer, står der givetvis en del storklubber med åbne arme alligevel.

5. Rafa Benitez
Den tidligere Liverpool-manager har ikke haft den store succes i Napoli, som han blev spået. Med kontraktudløb til sommer ligner det et farvel til Italien og et gensyn med England.

4. Laurent Blanc
Som træner for PSG skal man være i stand til at vinde det franske mesterskab. Det har Laurent Blanc også stadig muligheden for, men den ellers så velsmurte maskine har hakket sig lidt i gennem Ligue 1 i år. Sejren over Chelsea i Champions League hjalp givetvis på Blancs position i klubben.

3. Sam Allardyce
West Ham vil gerne op på det næste niveau, og der mener man i følge diverse rygter, at Allardyce ikke er den rigtige mand til jobbet. Med kontraktudløb til sommer kan det ligne et farvel til Big Sam.

2. Manuel Pellegrini
Det kører ikke for Manchester City, som er et stykke efter Chelsea i Premier League og ude af Champions League. Derfor ligner det et farvel til Pellegrini.

1. Carlo Ancelotti
Efter en fantastisk sidste sæson er Real Madrid løbet ind i problemer, som kan ende med at koste Ancelotti jobbet. Dog har man stadig mulighed for at vinde både mesterskab og Champions League, men spillet fungerer ikke for kongeklubben.

Mest læste på Footy.dk

1. Medie: De Bruyne overvejer et skifte til denne storklub
2. Top 5: Stjerner, der kan erstatte Bale i Real Madrid
3. Messi har opfordret Barcelona til at hente denne stjernespiller
4. AS: Pepe var millimeter fra denne storklub i 2013
5. Billeder: Götzes lækre kæreste viser sig frem

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top