Rygte: Liverpool vil af med disse fem spillere til sommer

The perfect guide to the casino

Rygte: Liverpool vil af med disse fem spillere til sommer

Caughtoffside har lavet en liste med fem spillere, som alle kraftigt er blevet meldt færdige på Anfield til sommer.

Liverpool bliver i øjeblikket sat i forbindelse med et hav af spillere forud for sommerens transfervindue. Men for at der kan komme spillere ind, skal der også gerne spillere ud. Derfor har Caughtoffside samlet en liste med fem spillere, som alle er blevet rygtet kraftigt væk fra Liverpool til sommer.

Mario Balotelli
Den kontroversielle italiener blev hentet ind som erstatning for Suarez, men har slet ikke formået at løfte den tunge arv. Og med Divock Origis ankomst til sommer ser Balotellis fremtid på Anfield noget mørk ud. Balotelli er blevet meldt retur til Italien.

Rickie Lambert
Målmageren fra Southampton har set tung og langsom ud, når han har fået chancen og allerede i januar var han på vej væk, da Aston Villa lurede.

Fabio Borini
Liverpool havde faktisk accepteret et bud på italieneren fra Sunderland i sommer, men italieneren ville blive på Anfield. Blot tre starter senere fortryder han nok den beslutning.

Steven Gerrard
Liverpool-legenden har allerede meldt sin afgang fra klubben, og er helt sikkert fortid til sommer. Måske han ryger tilbage på en lejeaftale, når MLS ligger stille, som flere andre stjerner har gjort.

Glen Johnson
Med kontraktudløb til sommer ligner det et farvel til højrebacken, som tidligere har repræsenteret Chelsea og Portsmouth. Liverpool leder allerede efter erstatninger, så Johnson kan vist godt begynde at lede efter en ny klub at spille i efter sommerferien.

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Wayne Rooney i ny vild BMW til over en million kroner
2. Billede: Vrede Real-tilhængere angriber Bales bil
3. Billede: Neymar og Alves med absurde outfits efter Real Madrid-sejr
4. Billede: Her er skønheden der påstår, at have haft sex med Milan-stjerne
5. Billede: Var Milan-stjerne denne storbarmede skønhed utro?

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top