Pierre Emile Højbjerg startede på bænken, men blev tidligt i anden halvleg skiftet ind, da Augsburg tabte med 1-0 til Mainz.

Augsburg skulle her til eftermiddag forsøge at spille sig nærmere top fire i Bundesligaen, da midterholdet Mainz kom på besøg. Pierre Emile Højbjerg var bænket til kampen. Efter en halv times spil tog Mainz føringen, da Shinji Okazaki fik bolden i højre side af feltet, hvorfra han tordnede den i mål til 1-0, hvilket holdt halvlegen ud.

Tidligt i anden halvleg blev Højbjerg skiftet ind, men lige lidt hjalp det, selvom danskeren nåede at affyre en god afslutning mod Mainz-målet. I slutminutterne af kampen satte Mainz nemlig det afgørende stød ind, da Ja-Cheol Koo scorede til 2-0. Skidt dag for Højberg og kompagni. Målene fra kampen kan ses herunder.