Nickas Bendtners gamle flamme viser barmen frem topløst og kun iført trusser

The perfect guide to the casino

Nickas Bendtners gamle flamme viser barmen frem topløst og kun iført trusser

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


Når 2020 går i gang, står Nicklas Bendtner uden en kontrakt, og skal derfor finde ud af, hvad karrieren skal fortsætte med.

Nicklas Bendtner har endda selv lagt op til, at det godt kunne blive til et karrierestop, hvis der ikke er noget spændende nok, der byder til. Med sin dreng og kæreste i Danmark, bliver det nok også svært for Bendtner at takke ja til det helt store millionbeløb et sted langt væk fra hjemmet.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

Lige nu nyder han en ferie med kæresten Philine Roepstorff, men for et par år siden, var det en helt anden modelbabe han rejste rundt med. Her var den brune hårfarve skiftet ud med blond, og Philine skiftet ud med Natasja. Natasja Madsen og Nicklas Bendtners forhold endte dog ikke lykkeligt, og til trods for, at hun ikke danner par med Nicklas Bendtner mere, er Natasja stadig et hit på Instagram.

Her har hun over 64.000 følgere, og er ikke bange for at vise sig frem topløst. Det er netop også, hvad hun gør igen. Se bare billedet herunder, hvor Natasjam har smidt toppen og forkæler sine følgere inden nytår.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

Du kan se meget mere til Natasja Madsen her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top