Preview: OB tager i mod Brøndby i duellen om Europa

The perfect guide to the casino

Preview: OB tager i mod Brøndby i duellen om Europa

OB tager imod Brøndby lørdag d. 25/5 kl. 17.00 på Nature Energy Park i Odense i duellen om Europa.

Fakta:
Sidste spillerunde ligger for døren i Superligaen, hvor der kan blive rykket godt og grundigt rundt på placeringer i mesterskabsslutspillet, hvor både OB og Brøndby kæmper for en billet til Europa League kvalifikationen.

OB er inden sidste spillerunde blot et enkelt point fra bronzemedaljerne efter de spillede 2-2 ude mod FC Nordsjælland, mens Esbjerg overraskede og vandt dybt inde i overtiden med 4-3 overguldvinderne fra FC København.

Det kræver derfor at Esbjerg ikke vinder over FC Midtjylland, hvis fynboerne skal opfylde drømmen om medaljer. På den anden side kan OB dumpe helt ned på 5. pladsen, hvis de taber til Brøndby i aftenens kamp, der dermed vil have en bedre målscore.

Brøndby kan kun bruge en sejr mod OB, hvis de skal have en billet til Europa, som vil sende dem op på 4. pladsen. Brøndby kommer med god selvtillid i bagagen efter de senest vandt med hele 4-1 over et tandløst FC Midtjylland-mandskab.

Man forstår derfor godt, hvis der er nerver på i begge lejre, hvor begge mandskaber har meget at vinde, men også alt at tabe.

Forventede startopstillinger:
Jakob Michelsen må se bort fra Nicklas Helenius, der fortsat er skadet op til dagens kamp, hvor der ellers er frit valg på alle hylder inden aftenens kamp.

Martin Retov har blot et afbud til dagens kamp i form af Joel Kabongo, der er skadesramt, mens resten af truppen er kampklar.

OB (3-4-3): Grytebust – Leeuwin, Tverskov, Ludwig – Laursen, Nielsen, Drachmann, Barrett – Lund, Kadrii, Kløve

Brøndby IF (4-1-2-1-2): Schwäbe – Gammelby, Arajuuri, Hermannsson, Jung – Radosevic – Kaiser, Tibbling – Mukhtar – Hedlund, Wilczek

De skal gøre forskellen:
OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som tidligere har givet succes i form af det direkte spil. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i fredagens opgør i en kamp, hvor også OB-målmanden, Sten Grytebust, skal spille op til sit bedste, hvis der skal point ind på kontoen.

Brøndbys smalle midtbane bliver endnu engang vigtig, hvor de skal sørge for at tage overtaget på midtbanen og holde i bolden. Simon Hedlund er godt kørende i øjeblikket, hvor han bliver ved med at score mål og det bliver derfor utrolig spændende at følge ham i lørdagens opgør. Yderligere skal OB-defensiven naturligvis holde et vågent øje med Kamil Wilczek, der altid er utrolig målfarlig.

Det kan vi forvente:
Begge hold vil med stor sandsynlighed forsøge at sætte sig på spillet fra start og forsøge at kontrollere kampen og afvente hinanden i en formegentlig taktisk indledning, hvor der vil være nerver på spil. OB vil formegentlig være tilfredse med at spille mere direkte og slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.

Sidst de to hold mødtes i Odense endte opgøret med en sejr til OB på hele 2-0. Om vi får endnu en OB-sejr i lørdagens kamp, må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang lørdag aften kl. 17 på Nature Energy Park i Odense, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point i kampen om Europa.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top