Zlatan: Selv min familie vidste ikke jeg ville stoppe karrieren

The perfect guide to the casino

Zlatan: Selv min familie vidste ikke jeg ville stoppe karrieren

Zlatan Ibrahimovic smed en bombe søndag aften, da han annoncerede sit karrierestop, og nu fortæller han, at ikke engang hans familie vidste, at han ville lægge støvlerne på hylden.

Zlatan Ibrahimovic greb søndag aften mikrofonen på San Siro efter sæsonens sidste Serie A-kamp mod Verona, og her annoncerede den svenske superstjerne, at det var på tide at sige farvel til fodbolden.

Det kom som et chok for hele fodboldverdenen, da han for nylig afviste, at et karrierestop var en del af hans planer, mens han ligeledes har været rygtet til Serie A-klubben Monza.

Karrierestoppet kom formentlig også som et chok for Zlatans familie, for end ikke de var klar over, at han ville sige farvel og tak til fodbolden.

– Det er en meget speciel dag for mig. Jeg har ikke fortalt nogen, at jeg ville forlade fodbold. Jeg havde bare sagt til klubben, at vi var nødt til at gøre noget omkring sidste kamp, men de vidste ikke, at jeg ville offentliggøre mit karrierestop.

– Da jeg vågnede i morges, regnede det, og jeg sagde til mig selv: ‘Selv gud er ked af det i dag.’

– Selv min familie vidste ikke, hvad der ville ske i dag. Jeg har følt mig som en zombie. Jeg har ikke joket omkring det – jeg har bare tiet stille.

– Jeg vil gerne takke journalisterne for deres tålmodighed. Nu har I mindre arbejde at lave, fordi jeg ikke er her mere. Fra i morgen (mandag, red.) er jeg en fri mand fra denne fodboldverden.

– Det har været en lang karriere – tak til alle, der har givet mig styrke, adrenalin og følelser til at kunne fortsætte, siger Zlatan Ibrahimovic på et pressemøde ifølge Football Italia.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top