Breaking: Zlatan Ibrahimovic stopper karrieren

The perfect guide to the casino

Breaking: Zlatan Ibrahimovic stopper karrieren

Den svenske superstjerne har valgt at sige farvel og tak til fodbolden.

41-årige Zlatan Ibrahimovic leverede lidt af en chok-besked søndag aften, da AC Milan spillede sæsonens sidste kamp på hjemmebane mod Verona.

Efter slutfløjt indtog Zlatan nemlig grønsværnen for at sige farvel til de mange fans, mens svenskeren delte ligeledes en chok-besked til de fremmødte tilskuere.

– Jeg har svært ved at få luft, men det er okay. Der er så mange minder og så mange minder inde på det her stadion.

– Først gav du mig lykke, anden gang gav du mig kærlighed. Jeg vil gerne takke min familie for deres tålmodighed. Jeg vil gerne takke min anden familie: fodboldspillerne. Jeg takker træneren og staben.

– Til sidst, men af hele mit hjerte, vil jeg gerne takke jer fans. Tiden er inde til at sige farvel til fodbolden, men ikke til jer, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge Tuttomercatoweb.

Karrierestoppet kommer som lidt af en bombe, da Zlatan for nylig afviste, at det var på tide at lægge støvlerne på hylden, mens han samtidig har været sat i forbindelse med Serie A-klubben Monza.

Zlatan Ibrahimovic kan kigge tilbage på en gloværdig karriere, der blandt andet har budt på ophold i storklubber som Ajax, Inter, AC Milan, FC Barcelona, Manchester United og Paris Saint-Germain.

Den svenske superstjerne har i løbet af sin karriere vundet hele 32 trofæer, mens han har banket hele 393 mål ind på klubplan og 62 mål for det svenske landshold.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top