The perfect guide to the casino

William Kvist til FCK-profil: Det vil han aldrig fortryde

Victor Kristiansen studerer ved siden af fodboldkarrieren, og det vil han aldrig fortryde ifølge William Kvist.

GRATIS KONKURRENCE: Gæt udfaldet af gruppespilskampene og vind 1,5 mio. kr. med LeoVegas i Leo King

Han spiller til dagligt for FC København, og så læser han på universitetet. Victor Kristiansen læser nemlig statskundskab ved siden af karrieren.

Her får han masser af gode råd fra den tidligere FCK-spiller William Kvist, som gjorde præcis det samme i løbet af sin karriere.

– Jeg tror, at vi har haft et par snakke over det seneste halve års tid, men det skal også være noget, som kommer fra én selv. Han (Victor Kristiansen, red.) har selv haft den overvejelse, og han har spurgt ind til, hvordan jeg gjorde det, og hvilke ting oplevede jeg i det.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Han kom glædestrålende efter sommerferien og sagde: ’Jeg har sgu tilmeldt mig’. Det gør mig da glad, for det vil han aldrig fortryde.

– Jeg håber, at han kan være en inspiration for flere i forhold til, hvis man spiller i FC København, er tæt på at komme på landsholdet og måske ryger til en udenlandsk klub en dag, men alligevel vælger du at gå på uddannelse. Det, håber jeg, inspirerer, siger William Kvist til bold.dk.

Det går lidt i ring med at give noget videre. Det er noget af det smukkeste. Victor er jo en ægte FCK’er, og at jeg kan være med til at hjælpe ham en lille smule i de valg, som han skal tage med uddannelse. Det gør mig glad og stolt.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Læs også: Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

Kvist mener, at det hjælper, når man bruger hovedet på noget andet end fodbold, og det kan gavne senere i karrieren.

– Det handler om at leve et helt liv og ikke kun fodboldlivet. Hvis der er nogle unge drenge, der overvejer og tænker over, at de er bange for at tilvælge onlineuddannelse, så vil jeg anbefale dem at prioritere det, fordi de er også nødt til at kigge på lang sigt.

– Jeg kan huske tiden som ung spiller i FC København. Jeg tror, at min tålmodighed blev forbedret, at selvom jeg måske var lidt langt fra holdet, så kunne jeg cykle over på CBS og få mit hoved væk på noget andet, og så kunne jeg stadig udvikle mig og flytte mig, og det, tror jeg, gjorde, at jeg blev bedre i forhold til min fodbold.

 

Læs også: Jan Bech Andersen om kritik fra Alpha: Vi vil gerne i dialog

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top