The perfect guide to the casino

Vildt: Brøndby sagde nej til tidligere verdensstjerne

Det var noget af et navn, som kunne være havnet på Vestegnen.

GRATIS KONKURRENCE: Gæt udfaldet af gruppespilskampene og vind 1,5 mio. kr. med LeoVegas i Leo King

Troels Bech er en af de personer, der har brugt flest år i den danske Superliga. Han har været involveret i en eller anden grad i 20 år, hvor han har været ansat som træner eller sportsdirektør. Det er kun Kent Nielsen, der har flere kampe som Superliga-træner end Bech.

Den 56-årige fynbo har derfor været involveret i mange transfers gennem tiden, og nu fortæller han om nogle af de navne, der er blevet tilbudt i årenes løb.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Her fremhæver han særligt en, som blev tilbudt til ham, da han arbejdede som sportsdirektør i Brøndby.

– Det er vildt nok, for jeg kan dårligt huske det, må jeg indrømme, siger Troels Bech, men hiver så et stort navn ud af ærmet alligevel:

– Dengang jeg var i Brøndby var vi blandt dem, der fik tilbudt Rafael van der Vaart, og det er nok det største navn. Jeg ved, der har været andre, men jeg kan dårligt huske dem… Nej, det må være ham, der er den største.

Det skete i 2016, hvor han blev tilbudt efter ophold i klubber som Real Madrid, Ajax og Tottenham. Han havnede som bekendt hos FC Midtjylland, hvor han langt fra var nogen succes.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Læs også: Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

Han fortæller også lidt om, hvad man tænker, når sådan en spiller tilbydes til en dansk klub.

– Jeg ved ikke, hvad andre har tænkt. Tydeligvis har min gode ven Claus (Steinlein, red.) i Midtjylland tænkt noget andet, end jeg gjorde. Jeg tænkte, at det ville give forstyrrelser, uanset markedsføringsværdien i det. Der har Brøndby også det vilkår, at opmærksomheden kommer helt af sig selv til Brøndby. Nogle gange skal andre klubber levere meget mere for at få del i den opmærksomhed.

– Man kan bare konstatere, at der er et eller andet, der er galt, hvis sådan et cv bringes i spil i Superligaen. Og det gale skal man jo opdage.

 

Læs også: Jan Bech Andersen om kritik fra Alpha: Vi vil gerne i dialog

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top