The perfect guide to the casino

Avis: Pavard vil væk – United vil have ham

Bayern Münchens franske højre back, Benjamin Pavard, erkender, at han gerne vil væk, jo før jo bedre, og imens viser Manchester United fortsat interesse for franskmanden, skriver Daily Mirror.

Forsvarsspilleren har gennem de seneste sæsoner vedvarende været kædet sammen med et skifte til Old Trafford, men valgte i stedet den tyske storklub.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Den 26-årige landsholdsspiller har spillet 25 kampe i Bundesligaen i sidste sæson, men er ikke længere sikker på en plads i startopstillingen, efter Bayern München i sommerpausen hentede Noussair Mazrasui. Cheftræner Julian Nagelsmann foretrækker at stille med den marokkanske landsholdsspiller på højre back-pladsen.

Franskmandens aftale udløber i 2024, og da der ikke har været forhandlinger om en forlængelse, er spekulationerne om hans fremtid taget til forud for januars transfervindue. Pavard har antydet over for den franske avis L’Equipe, at han er klar til et klubskifte.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Lige nu fokuserer jeg på VM og på at være den bedste i en meget stor klub – en af de bedste i verden, siger han.

– Jeg har enorm respekt for Bayern München, hvor jeg har oplevet, hvad der kræves for at være med på det højeste niveau. Det er en ære at spille i klubbens trøje.

 

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Læs også: Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

– Nu har jeg været i Tyskland i syv år, og jeg har været med til at vinde alt for klubben, så jeg er åben for et nyt projekt. Måske er tiden inde til at opleve et andet land og en anden kultur. Men det sportslige skal være interessant, siger Pavard.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top