The perfect guide to the casino

United og Liverpool jagter “verdens største talent”

Manchester United skulle have rettet søgelyset mod Borussia Dortmund og 17-årige Youssoufa Moukoko, hvis tidligere holdkammerat Erling Haaland betegner som ”verdens største talent”. Dermed går United Liverpool i bedene i jagten på det tysk-camerounske stortalent, skriver Daily Mirror.

Haaland spillede sammen med Moukoko, siden det unge talent fik sit gennembrud i november 2020. Han blev den yngste spiller i Bundesligaen nogensinde, og nordmanden fik øjnene op for det store talent.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Nu holder de også øje med Moukoko i klubber som Manchester United og Liverpool, og der er gode muligheder for, at de kan hente ham til en billig pris. Den 17-årige angriber har nemlig ikke indgået nogen langvarig aftale med Dortmund.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Ifølge SportBild er Moukokos far røget uklar med sønnens agent, som han beskylder for at være grådig, og det gør det svært at forhandle. Nu forsøger andre agenter at lokke Moukoko til at indgå en aftale.

Hans unge alder og store talent kan gøre Moukokos underskrift til den helt store gevinst. Det forventes, at den unge angriber vil koste omkring 26,5 millioner pund, godt 230 millioner kroner. Det er en overkommelig pris for topklubberne i Premier League, specielt for et talent som Moukoko.

 

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Læs også: Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

Den 17-årige angriber har i sæsonens løb scoret seks mål og lavet seks assists, og han er blevet stamspiller hos Borussia Dortmund.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top