Brøndby tager på træningslejr i Spanien - Møder tidligere rival i træningskamp

The perfect guide to the casino

Brøndby tager på træningslejr i Spanien – Møder tidligere rival i træningskamp

Den 3. december tager Brøndby til Tenerife på en uges træningslejr. Her skal de møde CD Tenerife i en storstilet opvisningskamp, der skal fejre klubbens 100-års jubilæum. 

Hvor mange danskere formentlig vil sidde hjemme foran deres fjernsyn i december for at følge med i VM i fodbold, så skal Brøndbys spillere på en benhård træningslejr. Det har klubben netop annonceret på sin hjemmeside.

Turen går til Tenerife, hvor de skal være fra den 3. til den 10. december. Her skal de blandt andet spille træningskamp imod den lokale stolthed, CD Tenerife.

Træningskampen imod Tenerife er en del af spaniernes fejring af klubbens 100 års fødselsdag. Og for spanierne er der noget symbolsk i at møde Brøndby. De to hold mødtes nemlig også i UEFA Cup-kvartfinalen i 1997, der stadig står som en af de vigtigste kampe i klubbens historie.

Brøndby vandt dengang det første opgør, hvorefter de tabte på hjemmebane og røg ud. Til Brondby.com kigger Kim Vilfort, der var med i kampene dengang, tilbage på de to historiske opgør.

– Vi var jo godt klar over, at det var ikke var Liverpool eller Arsenal, vi skulle ud og møde. Men jeg husker, det var lidt ude for sæson, og at vi ikke var i gang med turneringen herhjemme. Vi havde ikke en fantastisk kunstbane at træne på, men spillede dog nogle testkampe i England dengang.

– Så vi var ikke rigtigt i gang med Superligaen herhjemme, men vi var super heldige at tage derned og komme hjem med en sejr på 1-0, for vi spillede ultra defensivt. Men det var jo stort af os at komme i kvartfinalen igen og tage et godt resultat med hjem til Danmark, for vi var taktisk dygtige nede i det spanske.

Brøndby tabte 2-1 på hjemmebane efter forlænget spilletid, hvor spanierne scorede i de døende sekunder.

– Vi var tæt på at gå videre til semifinalen, men det er jo de der små marginaler. Men samlet set var det fortjent, at Tenerife gik videre til semifinalen dengang, slutter Vilfort.

Brøndby har pt. kun planlagt den ene kamp i løbet af træningslejren.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top