The perfect guide to the casino

Avis: Liverpools ejer satsede på Super League

Når de amerikanske ejere i Fenway Sports Group vil sælge Liverpool, hænger det sammen med, at Super League, turneringen for de største europæiske klubhold, ikke blev til noget, mener den engelske avis Daily Mail at vide.

Tilbageslaget for Super League reddede engelsk fodbold og udstillede eliten, skriver avisen.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Der kan være mange grunde til, at John W. Henry, der ejer hovedparten af FSG, vil sælge Liverpool, fortsætter Daily Mail og nævner den svage pund, de statsejede rivalers fremgang og indtjeningsmulighederne.

Men først og fremmest bekræfter FSG’s beslutning om at sende Liverpool på markedet, hvad engelsk fodbold har frygtet: At Super League skulle gøre det af med engelsk klubfodbold. Når John W. Henry og hans medsammensvorne snakkede strategi, var den eneste vej til at tjene de enorme summer, han ønskede,  at ødelægge sporten og dukke op fra de rygende ruiner som en af sejrherrerne.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Nu kollapsede visionen om Super League, og Henry har brugt tiden på at forberede et salg af klubben. Agenter som Goldman Sachs og Morgan Stanley engagerer man ikke fra den ene dag til den anden, og salgsprospektet sætter man heller ikke sammen i en ruf, så vi må antage, at det har været på vej i mange måneder, skriver altså Daily Mail.

 

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Læs også: Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

Engelske medier spekulerer i, hvem der vil kunne overtage Liverpool, og flere peger på, at klubbens nye ejer skal findes i Mellemøsten.

The Sun har dog et par interessante bud. Avisen peger blandt andre på verdens rigeste mand, Elon Musk og mere overraskende basketballstjernen LeBron James. Når han kommer ind i billedet, skyldes det, at han i forvejen ejer to procent af aktierne i Liverpool, men avisen påpeger, at James ikke har råd til at blive eneejer af klubben.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top