The perfect guide to the casino

FC Midtjylland glæder sig over lodtrækning

Sporting fra Lissabon bliver modstanderen, når FC Midtjylland i februar tager hul på playoff-kampene i Europa League, og det er en lodtrækning som passer midtjydernes administrerende direktør. Claus Steinlein siger til Tipsbladet, at han glæder sig ”vildt meget”.

– Det fortæller lidt om, hvad Europa League er blevet til, når den første lodtrækning er Manchester United mod Barcelona. Det er kæmpestort, at vi er blandt de hold, siger han.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

–  Sportsligt kunne vi kun trække gode modstandere. Det er et godt sted, vi skal hen, og det er lige i vinterferien, så vi kan håbe, at nogen holder den i Portugal. Der var bedre modstandere, men det er en o.k. lodtrækning, mener Steinlein.

– Det kunne have været rigtigt sjovt at møde Barcelona. Det er ikke hver dag, du får den mulighed. Og slet ikke efter jul, da de plejer at være videre i Champions League.

– Men vi har også fået en klassemodstander i Sporting, slår FCM-direktøren fast.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Superligaklubben er naturligvis underdog over to kampe, men Steinlein tror på chancen.

– Sporting er en traditionsklub, som er god. Men vi har altid en chance. Sådan er vi skabt, siger han.

 

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Læs også: Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

Direktøren tror også på en økonomisk gevinst. Han tror, det har en betydning, at FCM er det eneste skandinaviske hold, der skal spille europæiske kampe i foråret.

– Men det får ingen betydning for, hvor meget vi skal handle for i det kommende transfervindue. Her har lagt en strategi, som går ud på at forstærke holdet en smule i hver eneste vindue, fortæller Claus Steinlein.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top