Ten Hag har prøvet det før

The perfect guide to the casino

Ten Hag har prøvet det før

Cristiano Ronaldos fremtid er fortsat til debat, efter manager Erik ten Hag udelukkede den portugisiske superstjerne fra Manchester Uniteds kamp mod Chelsea i lørdags.

Veteranen nægtede at gå på banen som indskifter i slutningen af kampen mod Tottenham i midtugen, hvorfor ten Hag måtte stille op mod Chelsea uden sidste sæsons topscorer.

Der venter en alvorlig snak mellem Ronaldo og ten Hag i denne uge, og derpå ved vi muligvis mere om, hvad fremtiden vil bringe.

Måske burde Ronaldo se på, hvad der skete med en anden spiller, som satte sig op mod Ten Hag i hans tid som manager i Ajax Amsterdam, skriver Daily Mirror.

Tyske Amin Younes var en vigtig del, af det Ajax-mandskab, der i sæsonen 2016-17 nåede finalen i Europa League. Younes spillede 48 kampe i sæsonen. Han scorede i semifinalen mod Lyon og startede inde i finalen, som Ajax tabte til Manchester United.

Tyskeren var fortsat en del af holdet i den følgende sæson, men tingene ændrede sig, efter ten Hag overtog holdet i januar 2018. Younes havde siddet udenfor med knæproblemer i den første halvdel af sæsonen og fik en håndfuld kampe under ten Hag, efter han var blevet klar igen.

I april sad den 24-årige tysker igen på bænken i kampen mod Heerenveen, og han nægtede at forlade den, da ten Hag ville sende ham på banen. Han kom aldrig til at spille for Ajax igen.

– Vi har stadig seks kampe at spille, og jeg ønsker kun at stille op med spillere, der er 100 procent motiverede, sagde tan Hag til Football Oranje.

– Meget er sket med og omkring Amin i løbet af sæsonen, og det spiller utvivlsomt en rolle, men han giver ikke følelsen af, at hans opmærksomhed er rettet mod Ajax, fastslog manageren.

Younes måtte resten af sæsonen træne med Ajax’ ungdomshold.

Den tyske wing havde allerede en aftale med Napoli for den kommende sæson. Younes’ situation var altså ikke helt sammenlignelig med Ronaldos i United, men Daily Mirror mener, sagen kan tjene som en reminder for Ronaldo om, at ten Hag ikke er bange for at udelade dem, han ikke tror, er engageret i sagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top