Brøndby uddeler karantæner efter skandale i Viborg - 28 personer udelukket

The perfect guide to the casino

Brøndby uddeler karantæner efter skandale i Viborg – 28 personer udelukket

Brøndby har uddelt 28 karantæner til fans for at have affyret pyroteknik ved gårsdagens kamp imod Viborg FF i Superligaen. 

Brøndby fans stjal endnu en gang billedet søndag eftermiddag, da de først affyrede pyroteknik i store mængder på Viborg Stadion og senere overfaldt en bus med FCK-tilhængere på en rasteplads på Fyn.

Urolighederne har nu fået klubben til at åbne 28 karantænesager. Det fortæller direktør Ole Palmå i en større statusopdatering på klubbens hjemmeside.

– Vi er dybt, dybt frustrerede over de seneste episoder fra gårsdagens kamp mod Viborg. Vores sikkerhedsafdeling har i forbindelse med kampen i Viborg i går oprettet 28 karantænesager grundet blandt andet pyro og brud på karantæner.

– Derudover var der en episode på Fyn, hvor en bus bevidst stopper ved en rasteplads og kommer op at slås og affyrer pyro mod personer fra en anden bus og tilfældige forbipasserende. Det er dybt forkasteligt, og noget vi på det kraftigste tager afstand fra, siger Ole Palmå.

Stod det til Brøndby ville de gerne gøre endnu mere for at komme problemerne til livs, fortæller direktøren. Blandt andet har Brøndby forsøgt at finde ud af, hvilke fans, der var med til at overfalde FCK-bussen i går aftes. Dette er dog ikke så let, som man ellers lige skulle tro.

– Vi har rakt ud til politiet med henblik på at bistå dem med deres opklaringsarbejde. Politiet oplyser os, at de har registreret alle navne på personerne i bussen, men grundet GDPR kan vi ikke få navnene udleveret og give de pågældende personer karantæner, eller se om de allerede har karantæne.

Palmå oplyser, at der er i alt ventes at være over 120 karantæneramte Brøndby fans efter søndag.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top