Brøndby-profil snart tilbage fra lang skadespause

The perfect guide to the casino

Brøndby-profil snart tilbage fra lang skadespause

Brøndby-spilleren Blas Riveros har siddet ude med en skade siden august, men nu er han endelig ved at være tilbage. Cheftræner Niels Frederiksen forventer, at han har sin normale venstre back til rådighed igen efter landskampspausen. 

Det var et stort bet for Brøndby, da 24-årige Blas Riveros blev skadet i sidste måned. Han er ikke blot en af truppens absolut dygtigste spillere, han er også truppens eneste naturlige venstreback.

I Riveros’ fravær har Niels Frederiksen benyttet midtbanespilleren Christian Cappis på venstre backen, men nu kan han altså snart få Riveros til rådighed igen.

– Jeg forventer helt sikkert, at Blas er tilbage efter landskampspausen, med mindre der sker noget nyt. Han har trænet fuldt med de seneste dage, og han kunne sagtens have siddet på bænken i dag (søndag, red.), fortæller til Bold.dk.

Efter søndagens 0-0-kamp i Viborg venter der nu Brøndby en landskampspause. Derefter møder Brøndby Lyngby på hjemmebane i Superligaen i en kamp, hvor de gule og blå vil være store favoritter. Og her kan vi altså forvente at se Blas Riveros tilbage i fuld vigør.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top