Bag om trøjen er tilbage! Zeca kommer med flere vilde historier og afsløringer

The perfect guide to the casino

Bag om trøjen er tilbage! Zeca kommer med flere vilde historier og afsløringer

Zeca åbner for flere hemmeligheder og historier, når han gæster den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen i podcasten Bag om Trøjen.

Du kan høre begge afsnit af Bag om Trøjen: Zeca LIGE HER!

I Bag om Trøjens sæson 3, får Jan Michaelsen besøg af FC København-profil Zeca, som er den første internationale stjerne i podcasten, hvorfor afsnittet er på engelsk.

Zeca har gennem flere år har været grundstenen på midtbanen for FC København, hvor første del handler om Zecas første ligatitel i FC København, kampen i Europe League mod Manchester United og sæsonen 2018/2019, hvor FC København vandt Superligaen i Danmark.

Derudover bliver der talt om de 4 derbyer mod Brøndby IF, hvor Zeca giver et meget personligt indblik til nogle af de vigtigste spillere fra den sæson.

Blandt andet bliver der fortalt om Robert Skov, Jonas Wind, Viktor Fischer, Dame N’Doye og sidst men ikke mindst Zecas favoritspiller Rasmus Falk.

Zeca fortæller også om den trøje, han fik af Manchester United-spilleren Bruno Fernandes, da FC København spillede mod dem i Köln i Europa League.

Det hele fortæller han mere om i podcasten ‘Bag om Trøjen’, som den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen står bag.

Anden del omhandler Zecas oplevelser i Panathinaikos, og hvordan det føltes at spille på det græske landshold, ligesom der bliver fortalt om kampene mod Olympiacos og PAOK.

Zeca og Jan Michaelsen taler om, hvordan det føles at spille foran de meget passionerede og vilde fans af Panathinaikos. De elskede begge at spille i den grønne trøje, og de fortæller om deres yndlingstrøjer i denne episode.

Til sidst falder samtalen på yndlingstrøjen i Zecas kollektion, som han fik, da han spillede for det græske landshold mod en verdensklassespiller.

Hør de to afsnit på henholdsvis 55 og 56 minutter med Zeca HER.

Bag om Trøjen er en podcast skabt af den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen, der med mere end 30 år i dansk og international fodbold, har mødt et hav af verdensstjerner og danske fodboldkoryfæer. Fælles for dem alle er, at de har spillet i og byttet sig til helt unikke trøjer, der hver især repræsenterer perioder i deres respektive karrierer – på både godt og ondt. Af samme årsag deler Jan og hans stjernespækkede række af gæster en enorm fascination for trøjerne, der foruden at være fantastiske at høre om, også leder tankerne mod et hav af ufortalte anekdoter og uforglemmelige øjeblikke.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top