Et godt forår og en god sommer i fodboldens tegn

The perfect guide to the casino

Et godt forår og en god sommer i fodboldens tegn

Dette indhold er sponsoreret

Det er ved at være forår, og derefter kommer sommeren. Det betyder også, at der kommer en masse fodboldbegivenheder. Der er mange gode ting at se frem til, og nogle af dem kan du få et overblik over her. Det kan godt være lidt svært at finde rundt i, når der er så meget at følge med i. Der er et hav af datoer fordelt over hele sæsonen, og det ville være en skam at misse de vigtige og afgørende kampe.

Champions League finalen
Champions League er endelig tilbage efter en lang pause – nu med knockout-fasen. Det betyder også, at hver enkelt kamp er absolut afgørende for, hvem der i sidste ende kan stå i finalen. Alle kampe er ekstremt vigtige, og hvert mål betyder noget. Det er fedt at følge med i Europas magtkamp, hvor det altid er spændende at se, hvilke hold der går hele vejen – og hvem der lige nu er Europas bedste spillere. Med knockout-fasen er der for alvor taget tilløb til den helt store finale, som bliver spillet i slutningen af maj. Hvem er det bedste hold i Europa? Det er lige her, det bliver afgjort. Desuden kan kampene i Champions League bare noget helt særligt, fordi der er så meget prestige i turneringen.

Ligaerne skal afgøres
Foråret betyder også, at de respektive ligaer skal afgøres. Der er stadig meget spænding i både Danmark, Spanien og England. Derfor kan du med fordel følge med i disse, da alle kampe på nuværende tidspunkt også begynder at have en stor indflydelse. Det har de sådan set gjort hele tiden, men det er nu, at det bliver tydeligt, hvor vigtigt hvert eneste point er. Det kan være, at du har et hold, som du holder ekstra meget af, og så er det ekstra spændende at følge deres skæbne. Det kan også være, at du leder efter dit yndlingshold, og så handler det bare om at følge med i den kommende tid.

VM
I løbet af sommeren kan man følge med i Nations League, som for mange kan give en indikation på, hvor de forskellige hold står i forhold til det kommende VM. Danmark er allerede kvalificeret, og der er store forventninger efter den flotte turnering, de spillede til EM sidste år. Der har netop været VM-lodtrækning, som blandt andet har konstateret, at Danmark skal møde de regerende verdensmestre – Frankrig. Et udslag, som for mange har været frygtet. Dog er der gode chancer, når et andet hold i gruppen er Tunesien – og navnet på det dårligst seedede hold bliver afgjort i juni. Desuden er Christian Eriksen tilbage på holdet, hvilket kun gør chancerne endnu bedre for Danmark. Han har nemlig haft et godt comeback i Brentford, og han har endda scoret mål for landsholdet i to venskabskampe. Alle håber på, at han tager de gode takter med til Qatar. Det ville i hvert fald være godt for hele Danmark.

Forhåbentlig har du fået et lidt bedre overblik over nogle af de store fodboldbegivenheder, som du kan følge med i over det næste stykke tid. Alle håber og tror på, at vi får en sommer som sidste år, hvor fodboldfeberen var højere, end den har været længe.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top