FCK og FCM virker usandsynligt: Her er Wass' Brøndby-hindring

The perfect guide to the casino

FCK og FCM virker usandsynligt: Her er Wass’ Brøndby-hindring

Daniel Wass’ navn står på Carsten V. Jensens Brøndby-blok, men der er en hindring, før det kan lade sig gøre – nemlig den danske landsholdsspillers lønkrav.

Daniel Wass har blot ét år tilbage af sin aftale i Valencia, og den danske alt-mulig-mand har luftet tanken om at vende hjem til Danmark efter mere end ti år på udenlandske adresser.

FC København og Brøndby er angiveligt interesserede i at hente ham, og førstnævnte har ifølge spansk presse allerede præsenteret ham for et tilbud, mens sidstnævnte ifølge Søren Sorgenfri har ham på blokken.

Det fremgår af hans Transfer Talk hos Nordicbet, men der er en hindring, der skal løses, før Brøndby kan blive aktuel for den tidligere Brøndby-spiller.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

– Han står på blokken i Brøndby, men skal i så fald bakke ned på lønkravet, skriver Søren Sorgenfri og tilføjer om den mulige interesse fra andre danske klubber.

– Med mindre han smider pandemi-kortet, så er det svært at se ham signe med FCM eller FCK. Valencia har igen i den forgangne sæson været et galehus, hvorfor man ikke kan bebrejde ham at have ambitioner i andre retninger eller vurdere, at tiden er kommet til at vende hjem.

Daniel Wass fylder 32 år i dag, og han spillede i Brøndby fra 2006 til 2011, inden han blev solgt til Benfica, som siden sendte ham til Evian, hvorefter turen gik til Celta Vigo og nu altså Valencia.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Studiet DØR af grin: Niels Frederiksen har VILD gave med til KEP!

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top