Bo Henriksen: KEP skylder mig 250.000 kroner

The perfect guide to the casino

Bo Henriksen: KEP skylder mig 250.000 kroner

Bo Henriksen hævder, at Kenneth Emil Petersen skylder ham en kvart million kroner – og så siger den nyslåede FCM-træner – med et glimt i øjet -, at han glæder sig til at slippe af med ‘Offside’-gutterne.

Bo Henriksen har været en fast del af TV3 Sport i det seneste års tid, men nu er han tilbage som fodboldtræner, efter FC Midtjylland har hyret ham på en tre-årig aftale.

Den langhårede cheftræner glæder sig til at slippe af med ‘Offside’-studiet og de to kompagnoner Mads Laudrup og Kenneth Emil Petersen.

– Jeg var træt af de to kegler. Det forstår du slet ikke. Jeg er mest glad for ikke at skulle være med dem, siger Bo Henriksen i et interview med netop TV3 Sport og tilføjer så:

– KEP skylder mig også 250.000 kroner. Han mente, at min hylde var i 2. divisionen hos Næstved, og han sagde, at jeg fik de penge, hvis jeg landede et top fire job inden for halvandet år.

– Jeg glæder mig til han overfører dem. Det bliver magisk, smiler han slutteligt i interviewet, som du kan se i videoafspilleren øverst.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top