Overtidsscoring af Hazard sikrede Real Madrid et point

Real Madrid fik med næb og kløer skrabet et enkelt point sammen her til aften.

Real Madrid havde her til aften muligheden for at sikre sig førstepladsen i La Liga med en sejr hjemme over Sevilla, men det lykkedes altså ikke Zinedine Zidanes mandskab.

Efter en annulleret Karim Benzema-scoring i det 12′ minut bragte Fernando således Sevilla i front i det 22′ minut, og den føring holdet helt frem til det 67′ minut, hvor Asensio fik udlignet.

Dramaet var dog langt fra færdigt, for i det 78′ minut bragte Rakitic endnu engang gæsterne foran på et straffespark, og det lignede længe, at kongeklubben måtte gå tomhændet fra banen.

Udskældte Eden Hazard ville det dog anderledes, og dybt inde i overtiden lykkedes det ham at udligne til slutresultatet 2-2.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Madrid-boss står fast:’ Klubberne kan ikke bare trække sig fra Super League’.

Se også: ‘Det her niveau er til guld, men de er desværre otte point efter’ – ekspert storroser Wilczek, Wind og FCK

Se også: Messi, Mbappe og Anders Dreyer med lækre detaljer: Se sæsonens bedste CL-driblinger