Kamil Wilczek var Troels Bechs bedste køb - Afslører voldsom lav transfersum

The perfect guide to the casino

Kamil Wilczek var Troels Bechs bedste køb – Afslører voldsom lav transfersum

Troels Bech ved, at han nok generer nogen, når han kalder Kamil Wilczek for det bedste køb, han gjorde i sin tid i klubben.

Troels Bech stod i spidsen for Brøndby over en tre og et halvt år lang periode, hvor han blandt andet købte Kamil Wilczek til klubben fra Carpi.

I forbindelse med købet af den polske angriber blev der rapporteret om priser på i omegnen af tre millioner kroner, men det var langt billigere.

I ‘Købmændenes Klub’ på Discovery+ hævder han, at blot betalte 225.000 euro – svarende til omkring 1,6 millioner kroner.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

Derfor var han også Troels Bechs største røverkøb i Brøndby.

– Med risiko for at genere nogen er mit bedste køb nok alligevel Kamil Wilczek. Vi fik ham til spotpris. Jeg tror, det var 225.000 euro. Det er relativt lidt for en, der viser sig at blive den mest scorende Superliga-spiller i Brøndby, siger Troels Bech.

Brøndby solgte ham – under Carsten V. Jensens ledelse – til Götzepe kort før kontraktudløb til omkring otte millioner kroner.

Kamil Wilczek bragede 93 mål ind i 163 kampe for Brøndby, men i dag er han et af de sorteste kapitler i klubbens historie, da han sidste år rykkede fra den tyrkiske klub til FC København.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Varm op til guldbraget: Se alle Jesper Lindstrøms 10 Superliga-mål fra sæsonen!

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top