FC København delte hjemme mod FC Nordsjælland efter dramatisk opgør

Der var drama for alle pengene, da FC København spillede uafgjort her til eftermiddag.

Her til eftermiddag tog FC København hjemme i Parken imod FC Nordsjælland, og begge mandskaber sikrede sig ét point efter et dramatisk opgør.

Allerede efter 10 minutter bragte værterne sig foran, da L. Lerager bragte FC København foran med 1-0.

Kort efter kom VAR i fokus, da gæsternes målmand ikke blev udvist, selvom han unægteligt så ud til, at tage med hænder uden for feltet.

Få minutter senere modtog værternes Nicolai Boilesen så et direkte rødt kort, da han slå bolden væk med den ene arm. Du kan se begge situationer lige her!

Kort inden pausen bragte gæsternes K. D. Sulemana balance i regnskabet, da han gjorde det til 1-1.

Trods en mand i undertal bragte FC København sig foran på en scoring af P. Ankersen i det 60. minut, hvorefter de pakkede sig ned, og prøvede at forsvare sejren hjem.

Det var også tæt på at lykkedes, men i det 90. minut scorede indskiftede S. Adingra til 2-2, hvorfor begge mandskaber får ét point med fra opgøret.

FC København indtager fortsat 3. pladsen med 42 point, mens FC Nordsjælland forbliver på 5. pladsen med 36 point.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Dommerchef om kontroversielt Daramy-mål: ‘VAR gør præcis det, det skal’

Se også: ‘Det her niveau er til guld, men de er desværre otte point efter’ – ekspert storroser Wilczek, Wind og FCK

Se også: Messi, Mbappe og Anders Dreyer med lækre detaljer: Se sæsonens bedste CL-driblinger