Brøndby måtte nøjes med uafgjort hjemme mod AGF

Brøndby og AGF delte her til aften på Brøndby Stadion.

Her til aften tog Brøndby hjemme på Brøndby Stadion imod AGF, og der var lagt op til et spændende opgør mellem to mandskaber, som bestemt ikke har været inde i en god periode de seneste uger.

Såldes har ingen af mandskaberne vundet her i slutspillet, og seneste sejr i 3F Superligaen skal findes henholdsvis 14. og 7. marts.

Opgøret startede også skidt for værterne, da AGF bragte sig foran i det 16. minut på en scoring af K. Diks.

I det 31. minut bragte anfører A. Maxsø balance i regnskabet, da han omsatte et straffespark til en kølig scoring.

I det 45. minut sendte gæsternes A. Grønbæk holdet til pause med en scoring til 2-1.

I anden halvleg satte Brøndby tempoet op, hvilket resulterede i en scoring af stortalentet J. Lindstrøm i det 71. minut.

Han var også tæt på at blive dobbelt målscorer kort tid efter, men der blev ikke scoret flere mål i opgøret, som derfor ender 2-2, og med ét point til begge mandskaber.

I det 92. minut blev Brøndbys T. B. Børkeeiet også sendt tidligt i bad, da han modtog to gule kort i samme sekvens.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Norsk Brøndby-indskifter får to gule kort på fem sekunder

Se også: ‘Det her niveau er til guld, men de er desværre otte point efter’ – ekspert storroser Wilczek, Wind og FCK

Se også: Messi, Mbappe og Anders Dreyer med lækre detaljer: Se sæsonens bedste CL-driblinger