Efter overraskende genåbning: SÅ mange kan komme ind på Brøndby Stadion

The perfect guide to the casino

Efter overraskende genåbning: SÅ mange kan komme ind på Brøndby Stadion

Jo større kapacitet dit stadion har, jo flere tilskuere kan du lukke ind. Brøndby kan derfor se frem til mange fans på lægterne.

Regeringen meldte natten til fredag ud, at man fra onsdag den 21. april åbner op for tilskuere til kampe i Superligaen og de danske divisioner.

Superliga-modellen indebærer, at klubberne opdeler stadion i sektioner med op til 500 tilskuere, hvilket betyder, at de store stadions kan lukke flere ind.

Det forlyder, at klubberne vil kunne lukke det samme antal ind, som de lukkede ind i september, hvor genåbningen af Danmark var på sit højeste.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Det betyder, at man for Brøndbys vedkommende vil kunne lukke i omegnen af 6000-7000 tilskuere ind fordelt på 12-14 sektioner.

Brøndby har netop meldt ud på sin Twitter-profil, at man vil komme med et overblik over sektionerne i den nærmeste fremtid.

Den 13. september 2020 havde Brøndby 6.775 tilskuere i kampen mod FC Nordsjælland, som blev vundet på et flot hovedstødsmål fra Sigurd Rosted i tillægstiden (se eller gense det fede mål i videoafspilleren øverst)

Brøndby IF skal i kamp onsdag den 21. april, hvor man gæster FC Nordsjælland, mens man fire dage senere tager imod Randers FC på Brøndby Stadion.

Derudover har Brøndby også en hjemmekamp mod FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top