Brøndby-boss storroser Maxsø: Bedste i Superligaen

The perfect guide to the casino

Brøndby-boss storroser Maxsø: Bedste i Superligaen

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Perfekt hattrick af Uhre på en halvleg – med tre oplæg fra Lindstrøm: Se dynamit-duoen udradere OB her ??

Niels Frederiksen storroser forsvarsspilleren Andreas Maxsø.

Brøndby IF indtager i skrivende stund førstepladsen i 3F Superligaen, og det er ikke mindst takket være en solid defensiv.

De blå/gule fra Vestegnen har således kun lukket fire mål ind i otte kampe i Danmarks bedste fodboldrække i løbet af 2021, og i den forbindelse har anfører Andreas Maxsø i den grad spillet en afgørende rolle.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

Det er cheftræner Niels Frederiksen bestemt heller ikke sen til at erkende, og efter søndagens sejr mod OB kaldte han Maxsø for Superligaens bedste på sin plads.

– Hvis vi ser på Maxsøs præstationer – ikke kun i dag, men over hele sæsonen – så synes jeg faktisk, at han er den bedste stopper i Superligaen, siger cheftræneren.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

– Han er et fyrtårn i defensiven, så han er utrolig vigtig, men vi skal også fremhæve kollektivet, fordi jeg mener egentlig, det er forkert at udpege én spiller, men Maxsø gør det godt, siger Niels Frederiksen, der også mener, at Maxsø burde være i spil til Kasper Hjulmands landsholdsudtagelse i næste uge.

– Vi skal også tænke på, der er mange om buddet, der eksempelvis løber rundt i udlandet på et højere niveau end Superligaen, så vi må se. Jeg synes dog bestemt, at han byder sig til, siger Niels Frederiksen.

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top