Ante Erceg snart tilbage i Brøndby: Bliver dyr at købe ud af kontrakten - Så meget tjener han

The perfect guide to the casino

Ante Erceg snart tilbage i Brøndby: Bliver dyr at købe ud af kontrakten – Så meget tjener han

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Lindstrøm med opsang til “kedelig” holdkammerat: ‘Hav lige lidt følelse i din stemme, vi har lige vundet!’??

Ante Erceg er snart tilbage i Brøndby, for det virker fuldstændig urealistisk, at han får tilbudt en permanent kontrakt med Osijek.

Ante Erceg kom til Brøndby i 2018, hvor han blev hentet på en fri transfer, men samtidig fik en høj løn, da han var udset til at fylde hullet ud efter Teemu Pukki.

Den kroatiske angriber har dog været et mareridt for Brøndby, idet han sluger en enorm løn uden egentlig at bidrage med noget.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

I denne sæson har han været udlejet til Osijek i hjemlandet, hvor han står noteret for ét mål i 19 kampe – langt de fleste som indskifter.

Lejeaftalen i Kroatien udløber til sommer, og ifølge flere kroatiske medier bliver den aftale ganske som ventet ikke forlænget – han vender derimod hjem til Brøndby.

Hos Brøndby IF ønsker man dog ikke at gøre brug af den 31-årige angriber, og Ekstra Bladet skrev for nyligt, at man kunne ende med at købe ham ud af aftalen til sommer.

Men en sådan aftale kan blive dyr. Ante Erceg er på en kontrakt i Brøndby, der giver ham 250.000 kroner per måned, hvilket formentlig er en kontrakt, som ingen anden klub kan eller vil matche.

Det betyder, at han i det sidste år af sin kontraktperiode har tre millioner kroner til gode, og derfor skal der et millionbeløb til at købe ham fri.

Carsten V. Jensen blev også forholdt muligheden for at købe Ante Erceg fri sidste år, men dengang var det urealistisk. Det er det næppe nu, da der snart blot er et år tilbage af kontrakten.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

Ante Erceg har – foruden Osijek – også været udlejet til Esbjerg fB, hvor han heller ikke bidrog med et eneste mål.

Under begge lejeophold har Brøndby blot fået dækket en procentdel af lønudgifterne, så han er fortsat en kæmpe udgift for klubben – og til sommer bliver det værre.

Ante Erceg kom til Brøndby efter et kort ophold i Al-Ahli Dubai, og inden det var han på kontrakt i Hajduk Split, hvor han over to sæsoner havde et flot scoringssnit.

Det scoringssnit er dog helt forsvundet, og det lader til, at tanken er helt tom. Carsten V. Jensen må finde kuglepennen frem, skrive en check og få floppet væk.

SE VIDEOEN HERUNDER: Fløjter dommeren forkert offside? Og bliver Brøndby snydt for straffespark?! ??

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top