De 'hemmelige' Brøndby-talenter: Mini Zidan og mini Pukki i angrebet

The perfect guide to the casino

De ‘hemmelige’ Brøndby-talenter: Mini Zidan og mini Pukki i angrebet

Carsten V. Jensen har enorme forventninger til Jagvir Singh, som til sommer bliver en fast del af Superliga-truppen. Også Mathias Kvistgaarden banker på til førsteholdet.

Brøndby har en lang række stortalenter i Superliga-truppen i form af Peter Bjur, Andreas Bruus, Morten Frendrup, Anis Slimane og ikke mindst Jesper Lindstrøm, som er det varmeste salgsobjekt.

Der er et par nye, interessante ansigter på vej op, som kan gå ovenstående i fodsporene. Jagvir Singh er en af de spillere, som der er enorme forventninger til på Vestegnen.

Læs også: Vigen synes færdig i Brøndby: Afløseren er på plads

Ekstra Bladet beskriver ham som en mand, som Brøndby tror rigtig meget på af det næste kuld af talenter. Det vidner den seneste forlængelse til 2023 også om.

Carsten V. Jensen har da også tidligere talt den tidligere HIK-spiller gevaldigt op og sagt, at kun ‘sky is the limit’.

– Talentet er enormt og på hans gode dage tænker man ‘sky is the limit’. Henover efteråret har han bare pløkket kasser ind på U19-holdet og leveret rigtig fine præstationer, har fodbolddirektør CV tidligere udtalt til Brøndby Lyd.

Ydermere har Brøndby-bossen sammenlignet den kun 20-årige angriber med Mohamed Zidan, som i starten af årtusindet tryllebandt Superligaen med flotte præstationer for AB og FC Midtjylland.

Jagvir Singh træner i øjeblikket fast med Superliga-truppen, og til sommer bliver han formentlig en mand, som også kommer til at optræde, når der hver søndag skal leveres på grønsværen på de danske stadions.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

En light udgave af Mohamed Zidan er dog ikke det eneste, som kan ramme Vestegnen i nær fremtid. Ekstra Bladet skriver, at 18-årige Mathias Kvistgaarden banker på til førsteholdet.

Den lille angriber beskrives som en stor trussel i luften trods sin lave højde. Det skyldes hans fortid som gymnast, så han ved, hvordan man tager godt fra og får højde på sit spring.

Derudover mener avisen, at han i stil kunne minde lidt om Teemu Pukki, som har været en stor gevinst på banen for Brøndby, inden han tog det transferfrie skifte til Norwich.

Mathias Kvistengaard har kontraktudløb i Brøndby i 2023.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’!

Se mere om Brøndbys unge talenter i EB+.

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top