Blev smidt af holdet for dårlig opførsel: Simon Hedlund er vendt på en tallerken

The perfect guide to the casino

Blev smidt af holdet for dårlig opførsel: Simon Hedlund er vendt på en tallerken

Simon Hedlund har vendt en disciplinær episode til noget positivt, og han håber at have bevist, at han agter at kæmpe for sin plads i Brøndby.

Simon Hedlund blev smidt af holdet tilbage i efteråret, fordi den svenske angriber havde nogle episoder til træning, hvor han blandt andet sparkede en bold efter assistenttræner Jesper Sørensen.

Ydermere blev det berettet, at den svenske angriber trænede dårligt og var klar til at fake en skade, fordi han fik at vide, at han var bænket til en topkamp mod FC Midtjylland.

Siden har den kontroversielle angriber taget skeen i den anden hånd og vist, at han vil kæmpe for Brøndby-trøjen. Det fortæller han i et interview med 3point.dk.

– Der var et problem i efteråret, men det var bare at se indad og vise, at man vil spille. Helt enkelt. At vise til træningen, at man vil være med. Vi lagde det bag os og det så man allerede med det samme, at vi gjorde. Vi startede på en frisk, og så handlede det om at vise, at man vil spille i Brøndby. Det synes jeg, at jeg har gjort, specielt på træningsbanen, siger han til fanmediet.

Simon Hedlund kom i weekenden på tavlen for Brøndby mod Lyngby. Den – og resten af scoringerne – kan du se i videoafspilleren øverst.

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top