Moyes håber på Lingard: Vil kunne løfte os endnu mere

The perfect guide to the casino

Moyes håber på Lingard: Vil kunne løfte os endnu mere

West Ham-manageren håber på at Jesse Lindgards skifte går igennem.

David Moyes har gang i en fremragende stime med West Ham, som har vundet deres seneste fire Premier League-kampe, hvilket medfører, at de i øjeblikket kan glæde sig over at indtage en flot femteplads i Englands bedste fodboldrække.

På trods af de flotte resultater, så ønsker David Moyes dog alligevel at forstærke sin trup med noget mere bredde.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside:

– Vi er virkelig tilfredse med måden, vi spiller på, og på de resultater, vi har leveret. Det vil vi blive ved med, lige så længe vi kan, siger Moyes til klubbens hjemmeside.

– Vi har udsigt til en utrolig svær udfordring mod Liverpool, de forsvarende mestre, og de viste alle, at de er kommet i lidt bedre form med deres sejr over Tottenham torsdag.

– Det kommer til at være en test, men vi vil også prøves mod bedre hold. Vi vil udfordre dem, og det er en mulighed for at vise, hvad vi kan, siger Moyes til hjemmesiden, mens han samtidig udtrykker sig forhåbningsfuld om Jesse Lindgards mulige skifte.

Læs også: Belgisk topklub vil snuppe Lasse Schöne.

Læs også: Brøndby-spiller vil væk: Jagter mere spilletid.

– Han er til lægetjek i øjeblikket, men det er ikke endeligt endnu, så jeg kan ikke sige så meget mere. Forhåbentlig er han officielt vores senere i dag.

– Hvis det går igennem, får vi flere offensive muligheder, i og med at han kan spille stort set alle positioner i front, slutter Moyes, som slutteligt understreger, at han også gerne ser en ny angriber i klubben.

Se også: Folk grinte af ham for tre måneder siden: Her forudser kommentator fyringen af Lampard.

Se også: Sanneh om David Nielsen: ‘Stor del af min beslutning – kan mærke tilliden’.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top