AGF-direktør: Haysens værdier passer til os

The perfect guide to the casino

AGF-direktør: Haysens værdier passer til os

AGF-direktør Jacob Nielsen mener, at Hans Jørgen Haysen passer som fod i hose i stillingen som sportschef i det aarhusianske.

AGF kunne tidligere i dag oplyse i en pressemeddelelse, at man havde fundet afløseren for Peter ‘PC’ Christiansen i form af den nu tidligere sportschef i SønderjyskE, Hans Jørgen Haysen, og det mener Jacob Nielsen er et godt match.

– Vi har været igennem en længere proces, hvor vi fra starten har fokuseret på at finde en sportschef, der har et stort kendskab til og solid erfaring med Superligaen, siger Jacob Nielsen.

– Det lever Hans Jørgen Haysen til fulde op til, og den dialog, vi har haft, har været med til at forstærke, at han er det rigtige match for AGF – både i forhold til værdier og kemi. Han er hårdtarbejdende, han vil vinde, og han har et godt blik for helheden.

– Han har fået en sund uddannelse i SønderjyskE, som via hårdt arbejde og ydmyghed er nået langt under hans ledelse de seneste syv år.

– I AGF skal han være med til at bygge videre på det stærke fundament, vi nu står på, og det skal ske i tæt samarbejde med de kompetente medarbejdere, vi allerede har i den sportslige organisation.

Læs også: Belgisk topklub vil snuppe Lasse Schöne.

Læs også: Brøndby-spiller vil væk: Jagter mere spilletid.

– Vi kommer til at bygge vores setup lidt anderledes op – ikke mindst i forhold til scouting, hvor det i højere grad bliver et teamwork mellem Hans Jørgen Haysen, vores analysechef Lasse Winther Andersen og vores nye talentchef Jesper Ørskov.

– Målet er at gøre klubben endnu stærkere på alle sportslige områder, og i Hans Jørgen Haysen har vi fundet den rette person til at stå i spidsen for det, lyder det fra Jacob Nielsen.

Se også: Folk grinte af ham for tre måneder siden: Her forudser kommentator fyringen af Lampard.

Se også: Sanneh om David Nielsen: ‘Stor del af min beslutning – kan mærke tilliden’.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top