Fem fodboldspillere med skjulte talenter

The perfect guide to the casino

Fem fodboldspillere med skjulte talenter

En mand af mange talenter. Det udtryk kan beskrive adskillige nuværende og tidligere professionelle fodboldspillere. Derfor kigger vi i dag på fem fodboldspillere og deres skjulte talenter, som du muligvis ikke kendte til.

Gerard Piqué er blandt verdens bedste pokerspillere

Piqué er allerede en af verdens bedste fodboldspillere, men vidste du, at han nærmest er lige så dygtig til poker? FC Barcelona spilleren er tidligere endt i top fem over verdens bedste pokerspillere ved flere anerkendte turneringer.

Det er ikke første gang, at vi hører at en fodboldspiller er vild med at spille poker og andre spil, som du for eksempel finder på comeon.com, men den spanske forsvarsspiller er blandt de bedste.

Petr Cech spiller på trommer

Den tidligere Chelsea målmand er dygtig med sine hænder til flere ting. Han er en af de bedste fodboldmålmænd i historien, og derudover er han også dygtig til at slå på trommer. Faktisk har Cech en YouTube-kanal hvor han lægger videoer op ad sine covers af forskellige sange.

Du kan også følge Cechs fodspor og at spille på trommer. Den tidligere tjekkiske landsholdsspiller har før udtalt, at han blev inspireret til at spille på trommer efter, at han spillede ”Rock Band” på PlayStation. Efter en sjov aften med den tidligere Chelsea målmand Carlo Cudicini, valgte Cech at gå til trommespil.

Ibrahimovic har det sorte bælte

Den tidligere svenske angriber Zlatan Ibrahimovic har opnået det sorte bælte i taekwondo. Svenskeren fik det sorte bælte allerede som 17-årig, og han har sikkert brugt teknikker fra kampsporten på fodboldbanen.

Han har tidligere udtalt, at hans første kærlighed i sportslige regi var taekwondo. Havde det stået til hans far, var Zlatan nok fulgt i sin onkels fodspor. Onklen Sabahudim er bokser, men i en ung alder afviste Ibrahimovic idéen om kampsport og valgte fodbold i stedet. Det er faderen sikkert også tilfreds med, da Zlatan gik hen og blev til en af bedste angribere i historien.

Daniel Agger laver tatoveringer

Den tidligere Brøndby- og Liverpool-spiller Daniel Agger er selv dækket til med tatoveringer og fik sin første som 15-årig. Derfor var det måske ikke overraskende, at Agger åbnede en tattoo-shop for omkring syv år siden. Faktisk er den tidligere landsholdsspiller selv en professionel tatovør, og han har tidligere delt billeder på Twitter, hvor man kan se, at han tatoverer andre mennesker.

Les Ferdinand er en mand med flere talenter

Les Ferdinand skrev under på en aftale med Newcastle United i 1995, og i den forbindelse ønskede han en hobby. Men det blev hurtigt til meget mere end en enkelt hobby. Ferdinand lærte at spille på saxofon, mens hans også blev en haj til madlavning og at køre på motorcykel.

Men det helt store talent er endnu længere fra grønsværen. Den tidligere Newcastle United spiller lærte at flyve helikoptere. Han bestod intet mindre end syv eksamener, og det førte til, at han fik en fuld licens som helikopterpilot.

Den tidligere professionelle fodboldspiller har tidligere udtalt, at det er som om, at forsvinde, når man flyver oppe i luften. Der er ikke nogen, som kan irritere dig, og du har heller ikke mulighed for at irritere andre.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top