Tidligere BIF-chef blev 'snydt' ved kontraktforhandlingen: 'Pludselig var målsætningen Champions League'

The perfect guide to the casino

Tidligere BIF-chef blev ‘snydt’ ved kontraktforhandlingen: ‘Pludselig var målsætningen Champions League’

Den tidligere Brøndby-sportschef Per Rud fortæller, at han blev forelagt et projekt, som ændrede sig kort efter ansættelsen.

Per Rud takkede i 2013 ja til et af de mest prominente jobs i fodbolddanmark, da han blev ansat som sportschef i Brøndby IF.

Han holdt dog kun to år på posten, da han i 2015 fik sparket, og flere kritikere mente ganske enkelt ikke, at han passede ind i klubben.

Per Rud fortæller nu, at han blev en smule snydt ved kontraktforhandlingen, hvor han sagde ja til et projekt, som slet ikke blev ført ud i livet.

– Da Brøndby ringede til mig og forelagde mig det projekt, de havde gang i, havde jeg meget svært ved at forestille mig, at jeg ikke skulle passe ind i det projekt. Men det hører med til historien, at projektet forandrede sig meget hurtigt, efter jeg var kommet til klubben, siger han til bold.dk og tilføjer:

– Det gik fra at være et sted, hvor vi skulle tænke langsigtet, være tålmodige og udvikle vores egne spillere, til at vi skulle i Champions League.

– Det er helt sikkert, at det, jeg var scoutet med, ikke var det, jeg endte med at sidde med. Ser man på det, var det en helt anden opgave, end den jeg havde sagt ja til.

Per Rud er i dag direktør i HB Køge, og derudover er han også sporadisk dommer i Serie 2. Se bare billedet herunder:

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Faxe og Guardiola i klammeri: Barca-stjernen får rødt – BIF-fansene jubler!

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top