Jonas Wind: Kan være stolte af kampen i fremtiden

The perfect guide to the casino

Jonas Wind: Kan være stolte af kampen i fremtiden

Danmarks enlige målscorer mener, at de kan være stolte af aftenens præstation i fremtiden.

Danmark glippede her til aften førstepladsen i Gruppe 2 i Nations League, da man tabte 4-2 til Belgien på udebane, men på trods af det ærgerlige resultat, så mener 21-årige Jonas Wind, som stod for Danmarks udlignende scoring til 1-1, at de danske drenge kan være stolte af deres præstation i fremtiden.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Der er ikke plads til at glæde sig over præstationen og mit mål lige nu, men det kommer måske senere på aftenen eller i morgen. Vi spillede en god kamp, der var ikke en finger at sætte på arbejdsindsatsen, sagde Wind efter kampen til Kanal 5 og tilføjede:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Vi mødte et klassehold, der var kyniske og scorede på deres chancer. Vi var godt med og i første halvleg spillede vi fremragende og havde chancerne til 2-1. Vi er lidt skuffede nu, men vi kan godt være stolte af kampen senere, lød det fra angriberen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Gyldne gensyn med Zlatan, Ronaldinho og Kaká: Se CL-historiens bedste mål fra fjerde runde her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top