Divisionsforeningen VIL have tilskuere på lægterne: Løsningen er der

The perfect guide to the casino

Divisionsforeningen VIL have tilskuere på lægterne: Løsningen er der

Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, vil have flere tilskuere på stadion, og han fortæller, at løsningen allerede er klar.

Superliga-klubberne lider i øjeblikket, idet de maksimalt kan tillade 500 tilskuere som følge af de skærpende corona-restriktioner.

Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen vil have flere tilskuere på stadion meget snart, og han fortæller, at der er en løsning.

– Det, vi har det rigtig svært ved, er, at man ikke anerkender, at der er en dokumenteret løsning. Der er en manglende anerkendelse af, at vi har investeret et stort millionbeløb i at sektionere stadions, siger Claus Thomsen ifølge bold.dk.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Han savner samtidig dialog med regeringen og kulturminister Joy Mogensen i en tid, hvor klubberne bløder.

– Vores tab er cirka halvdelen af indtægten i indeværende sæson. Det er muligt, vi kan overleve det, for klubberne er trods deres ry utroligt veldrevne, og branchen er i stand til at håndtere udsving. Men vi skal have den reelle dialog, og den er ikke til stede lige nu.

Ifølge den tidligere Superliga-ordning – som fungerede godt og uden smittespredning – må der lukkes 500 ind på hver sektion på de danske stadions.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top