Se den mærkværdige klage her: Randers FC indberetter AC Horsens for startopstilling-fusk

The perfect guide to the casino

Se den mærkværdige klage her: Randers FC indberetter AC Horsens for startopstilling-fusk

Randers FC har klaget over, at AC Horsens ikke spillede i den startopstilling, som de angav 60 minutter før kickoff.

En mærkværdig klage går lige nu sin sejrsgang på det sociale medie Twitter, hvor de danske fodboldfans huserer i stor stil.

Tilbage i marts måned valgte Randers FC nemlig at indgive en klage over AC Horsens, fordi de gul-blusede ikke spillede i den startopstilling, som de havde angivet i den officielle startopstilling 60 minutter før kampstart.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

I beretningen står der blandt andet:

– At Randers FC gerne vil indberette AC Horsens for at opgive en forkert taktisk startformation i kampen mod Randers den 1. marts 2020.

– At Randers med garanti kan sige, at en AC Horsens-spiller spillede i angrebet i kampen, selvom han på startformationen var angivet som midtbanespiller.

– At Randers ligeledes har fremsendt data fra Instat, hvor man med tydelighed kan afløse, at spilleren spillede i. angrebet.

– At Randers derudover har fremsendt videoklip fra kampen, hvor man med tydelighed kan se, at spilleren er placeret i angrebet.

Se den mærkværdige klage, som i øvrigt er blevet afvist.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top