Vanvittig Jess Thorup-plan skulle sende Brian Priske til Genk

The perfect guide to the casino

Vanvittig Jess Thorup-plan skulle sende Brian Priske til Genk

Jess Thorup mere end indikerer, at han har opfordret Genk til at hyre Brian Priske som hans afløser.

Jess Thorup er skiftet fra Genk til FC København på en fire-årig aftale, og belgierne stod derfor akut med et problem på trænerposten.

Fredag ventes klubben at præsentere deres nye mand, hvilket du kan læse om ved at klikke her, men forinden det gik der rygter om, at Brian Priske var en af topkandidaterne i klubben.

Jess Thorup sagde i forbindelse med sit skifte til FC København, at han til trods for omstændighederne, fik det godt afsluttet med Genk, og at de bad dem hjælpe med at udpege en mulig afløser.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Og det er her den nyslåede FC København-cheftræner tilsyneladende havde en ret vild plan – nemlig at opfordre klubben til at hente Brian Priske hos FC Københavns rivaler fra FC Midtjylland.

Direkte adspurgt af B.T. om, hvorvidt han havde anbefalet Genk at hente Brian Priske, sagde han:

– Øøh … det tror jeg, at jeg holder for mig selv. Men det, jeg kan sige, er, at han jo har en historik i belgisk fodbold. Han har selv spillet i Genk – og også i Club Brugge – og han har haft familien med dernede. Men det andet vil jeg ikke kommentere på.

Brian Priske lander dog ikke jobbet i Genk, men han har tilsyneladende et godt navn i Belgien, hvor han også har været kædet sammen med Standard Liege.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Man skal huske at hylde Ståle’ – her griber Hjulmand initiativet i interview efter spørgsmål om Thorup!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top