Kandidat til FCK-job? Ledig Superliga-træner har 'ingen kommentarer'

The perfect guide to the casino

Kandidat til FCK-job? Ledig Superliga-træner har ‘ingen kommentarer’

FC København har fyret Ståle Solbakken, og derfor skal de på udkig efter en ny cheftræner. Ledige Bo Henriksen har ingen kommentarer til, om det kan blive ham.

FC København smed lørdag morgen en stor bombe, da man fyrede Ståle Solbakken, og dermed skal løverne på udkig efter en ny cheftræner – eller en manager – i de kommende uger.

Bo Henriksen er en af de få personer, der lige som Ståle Solbakken har haft en managerrolle i Superligaen. Han har været nævnt som et muligt bud på en afløser for Ståle Solbakken.

Selv tror han dog ikke på det, men han vil ikke gå i dybden med det.

– Haha, det tror jeg ikke. Men det har jeg ingen kommentarer til, siger den tidligere AC Horsens-manager og nuværende TV3 Sport-ekspert til tipsbladet.dk.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Han ved dog godt, hvad FC København bør gå efter. Mindre manager og mere cheftræner.

– FC København vil nok trække i en anden retning nu og få en lidt mere normal organisation med en sportsdirektør og en cheftræner. Det forsøgte jeg også i AC Horsens, og det er efter min mening den bedste måde at gribe det an på, så én mand ikke står med et kæmpe ansvar alene. Det er altså ikke så tosset at dele det op på den måde, for det er en voldsom opgave at have nøglerne til det hele.

45-årige Bo Henriksen har været i spidsen for AC Horsens fra 2014 til 2020. Han meddelte selv, at han ville stoppe i klubben i sommeren 2021, men så tog klubben konsekvensen og erstattede ham med Jonas Dal i sommeren 2020.

Siden fik Bo Henriksen et job hos TV3 Sport, men det forventes, at han kan tage et trænerjob, såfremt muligheden kommer.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: WILLIAM KVIST SÆTTER ORD PÅ STÅLE-FYRINGEN!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top