Helt ny historie: Derfor afviste FCM at sælge til Trapzonspor

The perfect guide to the casino

Helt ny historie: Derfor afviste FCM at sælge til Trapzonspor

FC Midtjylland og Trapzonspor har en forhistorie, og det var medvirkende til, at Erik Sviatchenko ikke rykkede fra Heden til Tyrkiet.

FC Midtjylland og Erik Sviatchenko har en gentleman-aftale om, at anføreren kan skifte klub, hvis der kommer et tilfredsstillende bud på ham.

Umiddelbart burde 20 millioner kroner for den 29-årige stopper være et tilfredsstillende bud, men ikke desto mindre afviste midtjyderne Trapzonspors bud.

Nu fortæller bestyrelsesformand Rasmus Ankersen til ‘Sort Snak’, at man ikke solgte forsvarsspilleren, fordi man har en forhistorie med tyrkerne.

Det drejer sig om transferen af Filip Novak, hvor det indikeres, at betalingen ikke faldt som aftalt.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– Det er rigtigt, at der var interesse på Erik fra Trabzonspor. Nu har vi en forhistorie med Trabzonspor, de har jo købt en af vores spillere tidligere. Og så er det jo sådan, at hvis du går ind i en butik og køber en vare, men lige glemmer at betale for den, når du går ud igen, så næste gang du kommer og banker på i butikken, er det måske ikke så let at handle med dem. Det var tilfældet med Trabzonspor, og det var en af grundene til, at det blandt andet ikke blev til noget, siger Rasmus Ankersen.

Erik Sviatchenko bliver nu minimum et halvt år i FC Midtjylland, hvor han blandt andet skal folde sig ud i Champions League mod Ajax, Atalanta og Liverpool.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top