Uhre svigter ikke: Koldblodig afslutning og Brøndby er foran med to - Se målet her

Uhre svigter ikke: Koldblodig afslutning og Brøndby er foran med to – Se målet her

Mikael Uhre har udbygget føringen for Brøndby IF, der er på vej mod en svær udesejr over Randers FC.

Brøndby IF er i øjeblikket på besøg i Kronjylland, hvor de møder Randers, og de skal udbygge deres perfekte sæsonstart, som pt hedder ni point for tre kampe.

Blot 14 minutter inde i opgøret smækkede Jesper Lindstrøm et hjørnespark ind i panden på Sigurd Rosted, der mellem venner og fjender headede kuglen i kassen.

I anden halvleg startede Randers med at dominere, men pludselig blev Mikael Uhre stukket i dybden, og han leverede en koldblodig afslutning.

0-2 til Brøndby, og du kan se angriberens flotte scoring I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!