Lampard: Jeg har stor respekt for Klopp

The perfect guide to the casino

Lampard: Jeg har stor respekt for Klopp

Frank Lampard har trods den store fejde stor respekt for Jürgen Klopp.

I den seneste sæson var Chelsea-manager Frank Lampard og Liverpool-manager Jürgen Klopp ude i store skænderier i de inderbydes kampe, og i denne uge har de to fortsat deres kamp i medierne, hvor de har været efter hinanden angående transferpolitiken i de respektive klubber.

På trods af den store fejde, så vil Frank Lampard altid have stor respekt for sin rival i Liverpool, som han også roser.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det sagde han således på dagens pressemøde.

– Jeg har stor respekt for ham, og det han har opnået med Liverpool er fantastisk. Der var ikke så meget i det fra mig. Diskussionerne kan godt koge over, men min respekt for Klopp vil aldrig ændre sig, siger Lampard og kigger frem mod søndagens topopgør.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– I mandags var vi formmæssigt stadig i pre-season. Nu skal vi møde sidste sæsons bedste hold, og det bliver en god udfordring. Vi gjorde det godt mod dem sidste år, og det bliver en stor udfordring at få tre point mod så stærk en modstander.

Chelsea og Liverpool brager sammen søndag aften, og kampen spilles på Stamford Bridge.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Kanonkasse af James, Salah-hattrick og mange flere – Se alle mål fra første runde i Premier League lige her.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top