The perfect guide to the casino

Andrija Pavlovic-agent puster til ilden: Brøndby vil være et godt skifte

Den tidligere FC København-angribers agent åbner i den grad døren på klem for et Brøndby-skifte.

Onsdag aften opstod der lidt en rygtebombe, da B.T noget overraskende kunne afsløre, at Brøndby har set sig lune på den tidligere FC København-angriber Andrija Pavlovic, og et skifte virker faktisk alt andet end usandsynligt.

Således lød meldigen i går, at det er 50/50, om den 26-årige serber ender i de blå/gule farver på Vestegnen, og nu puster hans agent altså liv i rygterne.

Georg Lederer, der er navnet på Pavlovic’ agent bekræfter nemlig, at de er på udkig efter en ny klub til ham:

– Vi leder efter en ny klub til Andrija. Rapid Wien vil gerne sælge ham, og vi er i kontakt med flere klubber, som gerne vil have ham, men de ønsker ikke at betale en transfersum, og den situation forsøger vi at løse med Rapid, så han kan blive fritstillet. Han træner med andetholdet lige nu, og de ønsker ikke at beholde ham, siger Georg Lederer, som samtidig forholder sig positivt til rygterne om et muligt Brøndby-skifte.

– Jeg kan ikke udtale mig om konkrete klubber, og det gælder også Brøndby IF, men jeg har læst historien på Transfermarkt her til morgen. Jeg synes, at Brøndby er en rigtig god klub, og et skifte til Brøndby vil være godt for Andrija, men vi må se. Der er som sagt en række klubber, som viser interesse, siger Georg Lederer.

Andrija Pavlovic var i sidste sæson udlejet til APOEL FC, hvor han scorede 10 mål.

SE PAVLOVIC SCORE MOD BRØNDBY I VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top