Fransk klub bekræfter: Chelsea er ved at hente vores stjerne

The perfect guide to the casino

Fransk klub bekræfter: Chelsea er ved at hente vores stjerne

Chelsea er ved at købe en ny målmand.

For to år siden sprængte Chelsea banken, da de gjorde Kepa Arrizabalaga til verdens dyreste målmand. Den spanske keeper har dog ikke kunne leve op til sit prisskilt, og derfor er London-klubben på udkig efter en ny målmand.

Nu bekræfter Ligue 1-klubben Rennes’ præsident, Nicolas Holveck, at Chelsea er ved at købe deres stjerne, målmanden Edouard Mendy.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Samtalerne er begyndt. Vi er i diskussionsfasen, og der er ikke nogen aftale lige nu, langt fra. Vi kender Edouards værdi som spillere og menneske, for han er meget vigtig i vores omklædningsrum. Men sådan er det i transfervinduet, og jeg kan ikke sige, hvor det ender, men lige nu er han Rennes-spiller, siger Rennes-præsidenten ifølge Get Football France News og fortsætter:

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Jeg kan godt forstå, han vil til Chelsea. Det har han sagt til os, men samtidig er han heller ikke i den værste klub i Europa lige nu. Hvis han bliver, så skal han også spille Champions League.

Indtil videre er det blevet til syv landskampe for Senegal, mens han på klubplan udelukkende har spillet i Frankrig gennem sin karriere.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Chelseas nye indkøb ‘er ikke fantastisk nyt for de unge spillere, men jeg vil ikke afskrive dem’.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top