FC Nordsjælland-stjerne: Opstarten har været voldsom

The perfect guide to the casino

FC Nordsjælland-stjerne: Opstarten har været voldsom

.

Superligaen er tilbage igen denne weekend, og ifølge FC Nordsjælland-stjernen Kian Hansen er Farum-klubben i den bedst mulige form.

Deres opstart har nemlig været den hårdeste, som han nogensinde har oplevet. Det fortæller han til klubbens egen hjemmeside.

– Jeg må medgive, at vi har været ude i en ret voldsom opstart. Det har virkelig været en anderledes optakt. Jeg har i hvert fald aldrig prøvet det før, siger han og forklarer, at det dog ikke har betydet lange løbeture på landevejene.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Vi har nogle trænere, der har været virkelig gode til at planlægge en pre-season, der foregår på en fodboldbane. Men så har træningspassene til gengæld været voldsomt lange.

Kian Hansen er dog også overbevist om, at den hårde opstart vil komme holdet til gode på lang sigt.

– Jeg tror ikke, at vi kan se det fulde output endnu. Vores hårde arbejde kommer først for alvor til syne, når vi kommer hen imod oktober og november. Når sæsonen er i fuld gang, og man normalt begynder at blive lidt træt. Både fysisk og mentalt, siger han og uddyber:

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Dér skal man gerne kunne se, at vi har lavet det her forarbejde. At vi stadig kan holde en høj kadence, selvom folk begynder at blive trætte. At vi fortsat tager de rigtige beslutninger på banen og spiller i et højt tempo.

FC Nordsjælland starter sæsonen op på søndag, hvor de møder Brøndby IF på udebane.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Tidligere Chelsea-stjerne på besøg i FCN – se hans drømmehug mod Barcelona her.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top