Derfor skifter Michael Essien til FC Nordsjælland

The perfect guide to the casino

Derfor skifter Michael Essien til FC Nordsjælland

FC Nordsjælland er lykkedes med at lokke Michael Essien til klubben, og ghaneseren har valgt Farum-klubben grundet miljøet omkring klubben, siger sportschef Jan Laursen.

FC Nordsjælland kunne tidligere i dag bekræfte tilgangen af Michael Essien, som tiltræder i trænerstaben, mens han også vil deltage aktivt i træningen med spillerne.

Den tidligere Chelsea-stjerne har været i klubben i de seneste uger for at se forholdene an og suge til sig. Og det er altså mundet ud i em kontrakt.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Men hvorfor vil en så stor fodboldpersonlighed til en dansk klub? Miljøet har angiveligt lokket den 37-årige fodboldstjerne til Farum.

– Vi kunne mærke på ham, at han var begejstret for den filosofi og de mennesker, han mødte her i FCN, og at miljøet inspirerede ham, siger sportschef Jan Laursen til fcn.dk.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

FC Nordsjælland har også været glade for at have Michael Essien på besøg, og derfor fortsatte man dialogen med ham, efter man tog afsked med ham.

– Michael var virkelig et spændende og godt bekendtskab under sit besøg hos os, og derfor fortsatte vi dialogen med ham efterfølgende.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top