Efter signingen af Sisto: Nu vil FC Midtjylland skille sig af med offensivspiller

The perfect guide to the casino

Efter signingen af Sisto: Nu vil FC Midtjylland skille sig af med offensivspiller

Tilgangen af Pione Sisto har gjort fremtiden usikker for en af klubbens offensive spillere.

FC Midtjylland kunne i går præsentere den tidligere landsholdsspiller, Pione Sisto, som ny spiller i klubben, og tilgangen af den driblestærke kantspiller har altså også medført en usikker fremtid for Babajide David, der i forvejen havde langt til spilletid i det midtjydske.

Derfor ledes der nu efter en ny klub til den den 24-årige offensivspiller, som har været på flere lejeophold i løbet af sin FC Midtjylland-karriere.

Det fortæller Claus Steinlein til Tipsbladet:

– Vi har snakket lidt med David om, at hvis vi kan finde en klub, som han finder interessant, og alle synes, at det hænger sammen, så er det positivt. Han har gjort det godt nede på Cypern, så hvis nu der dukker noget op, kan han få lov til at se sig om efter en anden klub, lyder det fra FC Midtjyllands administrerende direktør.

Babajide David kom til FC Midtjylland tilbage i 2015, men det er altså kun blevet til tre kamp for ‘Ulvene’, siden hans skifte.

Den talentfulde nigerianer har i stedet været udlejet til klubber som Haugesund, Rosenborg og senest Omonia Nicosia i Cypern.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Stolt FCM-sportsdirektør: Pione har sine bedste år foran sig.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top