Steinlein med VILD Pione Sisto-afsløring: 'Jeg vågnede op til 25 sms'er'

The perfect guide to the casino

Steinlein med VILD Pione Sisto-afsløring: ‘Jeg vågnede op til 25 sms’er’

FC Midtjylland-direktøren deler en sjov anekdote fra kampen om Pione Sistos underskrift.

FC Midtjylland kunne i lørdags offentliggøre købet af den tidligere landsholdsspiller Pione Sisto, men forhandlingerne var længe undervejs, og i lang tid lignede det da også, at det ville blive rivalerne fra FC København, der kunne løbe med kantspillerens underskrift.

Den 26. august blev Pione Sisto nemlig spottet med sin rådgiver i Parken, og løbet syntes på daværende tidspunkt dermed kørt for FC Midtjylland.

Den følelse stod Claus Steinlein også med. Det fortæller han i et interview med Tipsbladet, hvor han samtidig afslører, at han vågnede op til 25 sms’er, da Pione Sisto havde forladt forhandlingsbordet i Hovedstaden:

– Da han først var i FCK, var løbet ligesom kørt. Det var først, da han pludselig tog derovre fra, at det gik op for os, at vi var tilbage i forhandlingerne. Og det gav os en situation, hvor vi ovenikøbet var alene tilbage i Danmark som bejler.

– Vi havde jo haft snakken med Pione inden han tog til FCK. Vi var i Bulgarien (CL-kvalifikation, red) den dag, og da jeg vågnede fra en middagslur var det til 25 sms’er om at Pione havde forladt FCK. Tre af sms’erne var fra formanden, der ville høre, om jeg havde gjort noget, men jeg kunne kun spørge ham om det samme. Her går det op for os, at vi serøst er tilbage i kampen om Pione, lyder det fra Steinlein, der tidligere i dag kunne se Pione Sisto blive præsenteret i FC Midtjylland-trøjen.

Se videoen øverst i artiklen: Sistos bror og agent: Jeg rådede ham til at være åben over for FCK

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top